Ondersteunend lid

Bruvoc is op zoek naar een nieuwe groep leden. Een groep die niet direct volleybal hoeft te spelen, geen inspraak heeft in de ledenvergadering, maar wél ondersteuning wil geven aan onze vereniging. Wij noemen dit “ondersteunende leden”. Ondersteunende leden zijn mensen die Bruvoc een warm hart toedragen en graag willen helpen door een financiële bijdrage te leveren.

Bruvoc is een volleybalclub waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan, natuurlijk samen met een vleugje prestatie. Extra geld voor leuke activiteiten: Jaarlijks organiseren wij diverse activiteiten voor de jeugd, zoals een volleybal clinic en een weekend kamp. Bent u degene die de vereniging van uw zoon/dochter/kleinkind/goede buur/familielid of vriend een warm hart wil toedragen?

 

Kunnen wij op uw financiële ondersteuning rekenen?

Extra informatie ten aanzien van de ondersteunende leden:

– De jaarlijkse bijdrage wordt via automatisch incasso geïnd aan het begin van het nieuwe seizoen, rond september.

– Ondersteunende leden hebben geen stemrecht tijdens de algemene ledenvergadering.

Bent u na het lezen van deze informatie enthousiast geworden en wilt u ondersteunend lid worden van Bruvoc? Vul dan het online formulier of PDF in. (PDF vindt u onderaan de pagina)

WAT KOST HET OM ONDERSTEUNEND LID TE ZIJN? 
Er zijn 3 verschillende categorieën waaronder de
ondersteunende leden verdeeld worden. 

Brons: De bijdrage is €15,- per jaar. Hiermee ondersteunt u de club in al zijn activiteiten. 

Zilver: De bijdrage is €25,- per jaar. Hiermee ondersteunt u de club in al zijn activiteiten. Daarnaast ontvangt u het clubblad de ‘Time-out’. 

Goud: De bijdrage is €50,- per jaar. Hiermee ondersteunt u de club in al zijn activiteiten. Daarnaast ontvangt u het clubblad de ‘Time-out’. En als extra wordt u vermeld als lid van de club van 50.

Alvast hartelijk dank namens de gehele vereniging!

PDF gelieve in te leveren bij het secretariaat, de Patrijsstraat 105 te Brummen, of digitaal versturen naar secretariaat@bruvoc.nl