Spek de Clubkas!

Spek onze clubkas met kaartverkoop FIVB WK Volleybal Vrouwen!

Vandaag is de speciale clubactie rondom het FIVB WK Volleybal Vrouwen van start gegaan en Bruvoc doet ook mee. Door via onze unieke clubcode WK-tickets te kopen, spek je de clubkas. Een win-winsituatie, want jij zit op de tribune tijdens WK en wij verdienen wat extra’s voor onze vereniging. Help je mee om van de clubactie een succes te maken?

Op dinsdagmiddag 16.00 uur is de ticketverkoop voor het FIVB WK Volleybal Vrouwen live gegaan. Om dat te vieren, lanceerden TIG Sports en de Nevobo een speciale clubactie waarmee we twee vliegen in één klap slaan: samen met je clubgenoten, familie en/of vrienden ben je getuige van het grootste volleybalfeest ooit in Nederland én daarmee vullen jullie ook nog eens onze clubkas !

Onder aan deze pagina verspreiden we onze unieke clublink. Door op die link teklikken, kom je direct in de WK-ticketshop terecht. Vervolgens kun je je bestelling plaatsen en heb je jezelf verzekerd van een plek op de tribune! Bijkomend voordeel voor Bruvoc: ieder ticket dat gekocht wordt via onze clubcode wordt geregistreerd. De WK-clubactie loopt tot 1 augustus. Aan het einde van de rit wordt de balans opgemaakt. Op basis van het totaal aantal verkochte kaarten wordt een x bedrag aan onze vereniging uitbetaald

Steun Bruvoc en (ver)koop zoveel mogelijk WK-tickets

Je hebt tot 1 augustus de tijd om zoveel mogelijk WK-ticket te (ver)kopen. Trommel dus al je teamgenoten en vele anderen op voor een dagje topvolleybal en vraag hen om de bestellink te gebruiken én ook te delen met mensen in hun netwerk! Belangrijk om te weten: iedereen kan tickets bestellen met gebruik van onze clubcode.

Win een clinic van de Volleybaldames

Mocht je nog niet genoeg goede redenen hebben om nu WK-tickets te (ver)kopen dan trekt deze je ongetwijfeld over de streep: onder alle clubs die deelnemen aan de actie wordt éénclinic van de staf en enkele speelsters van de Volleybaldames verloot! De clinic wordt gepland in het seizoen 2022-2023.  

Laten we samen in actie komen om zoveel Oranje supporters op de tribunes te krijgen én een mooi bedrag voor de clubkas te verdienen!  

Meer weten? Check: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2022/04/15/spek-de-clubkas-met-kaartverkoop-wk-volleybal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *